Word lid

Word gratis lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en denk en praat mee over het recht van morgen

Wat brengt het recht van morgen? De Nederlandse Juristen Vereniging (NJV) biedt juristen de gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen over relevante ontwikkelingen in het recht. Wilt u ook meedenken en meepraten over de toekomst van het recht? Word dan nu lid van de NJV en profiteer van het kennismakingsaanbod: het lidmaatschap voor het eerste jaar is gratis. U ontvangt de preadviezen. En u kunt zich opgeven voor deelname aan de jaarvergadering.

Profiteer nu van de kennismakingsactie: eerste jaar gratis lid

U kunt nu gratis een jaar kennismaken met de NJV. Door u nu als lid aan te melden bent u het eerste jaar geen contributie verschuldigd. Het tweede jaar betaalt u de reguliere contributie van slechts € 30,- (dit bedrag is aanzienlijk lager dan de prijs van de preadviezen in de losse verkoop). Het aanbod is vrijblijvend: voor 1 december in het lopende lidmaatschapsjaar kan het lidmaatschap  voor het daarop volgende  kalenderjaar worden opgezegd. Voor juridische masterstudenten is ook het eerste jaar lidmaatschap gratis.

Over de NJV

De NJV is opgericht in 1870 en is de enige algemene vereniging van juristen in Nederland. In deze tijden van specialisatie binnen de rechtspraktijk vormt de NJV een ontmoetingsplaats voor juristen van alle disciplines en heeft de NJV oog voor de grote, rechtsgebiedoverstijgende ontwikkelingen in het recht. De NJV is een vereniging voor alle juristen: van jong tot oud, van rechtenstudent in de masterfase tot coryfee, van generalist tot specialist. De NJV is al bijna 150 jaar het juridisch platform in Nederland, dat een stempel drukt op de ontwikkeling van het recht.

Waarom lid worden van de NJV?

  • U ontvangt elk jaar de preadviezen.
  • U kunt zich aanmelden voor de algemene vergadering en het aansluitende jaarcongres en daar meepraten over de preadviezen en meestemmen over de daarbij behorende stellingen. De kosten van deelname aan het jaarcongres bedragen slechts € 30.
  • U maakt deel uit van een landelijk netwerk van juristen en ontmoet vakgenoten.
  • U kunt meedenken en meepraten over het recht van morgen.

LIDMAATSCHAPFORMULIER

Hoe bent u in contact gekomen met de NJV?
Indien een afwijkend factuuradres van toepassing is, vul dan onderstaande gegevens ook in:

*verplicht